Sliced bread Ciabatta - extra virgin Olive oil

Gesneden Ciabatta brood & Olie

Een heerlijke lunch vol met vitamines. Gesneden Ciabatta brood met olie.

Gebakken eieren in olie, bacon and cherry-tomaatjes met Ciabatta brood

Dit recept is heerlijk, makkelijk en snel te maken. Het is lekker en gezond. Het recept zit vol vitamines.

Recept:

2 sneetjes Ciabatta brood & olie (1 persoons)
Keuken: Italiaans
Voorbereiding: 15
Kooktijd:15 min
Totale tijd: 30 min
Ingrediënten:
  • Olijf Olie
  • 2 eieren
  • 2 plakjes magere bacon
  • 6 cherrytomaatjes
  • 1 koekenpan
  • 2 sneetjes Ciabatta brood
  • Paar blaadjes rucola sla
  • Snufje peper
  • Snufje zout
Instructies:
  1. Pak de koekenpan en zet deze op het vuur, zoals je gewend bent.
  2. Doe wat olie in de koekenpan en zorg dat deze heet wordt
  3. Daarna doe je er de bacon bij en bak deze kort mee
  4. Voorzichtig doe je de eieren 1 voor 1 in de koekenpan en zorg dat het eigeel niet stuk gaat.
  5. Doe dan de cherrytomaatjes erbij, even mee laten bakken
  6. Gebruik wat peper en zout om het wat verder op smaak te maken (dit naar eigen wens)
  7. Snijd nu 2 sneetjes van Ciabatta brood en leg deze op een bord
  8. Doe nu de gebakken eieren met de cherrytomaatjes over de sneetjes brood

En smullen maar!

1 Portie; 155 Calorieën; 3,3 g verzadigd vet; 0,7 g koolhydraten; 0,7 g suiker.

Laat reactie achter