WORKSHOPS

WORKSHOPS 

Ga je mee de keuken in? Ik doe graag samen met jou mijn keukenschort voor om je te laten zien wat ik maak in de keuken. Ik geef workshops op maat. Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, het aantal deelnemers en de locatie. Ik zorg dat jullie iets leren over gezond en lekker koken en eten en vooral een leuke tijd hebben samen.

Mijn workshops:

  • Intuïtief Koken
  • Goed Zoet
  • Lachen en Koken met vrienden
  • Veganistisch Koken
  • Op maat: doe een voorstel!

Intuïtief Koken

We gaan koken zonder plan, maar met dat wat er is. Deze workshop maakt je bewust dat je van een beperkt aantal ingrediënten iets heel lekkers kan maken. We hebben vaak veel in huis en we willen eigenlijk niks verspillen. Als je leert koken met wat er is, word je creatief en hoef je minder weg te gooien. Leer vertrouwen op je gevoel bij het koken. Intuïtief koken is een boeiend groepsproces: in kleine groepjes maak je een onderdeel van een hele maaltijd. Door het groepsproces blijken die altijd goed op elkaar afgestemd te zijn. Het zal je verrassen!

Goed Zoet

In de workshop Goed Zoet gaan koken en bakken zonder geraffineerde suikers. Het verlangen naar zoet is een primaire drive bij mensen. Zoet is goed, maar het gaat erom welk zoet. We krijgen alleen veel teveel geraffineerde suikers binnen, die primaire behoefte kunnen we invullen naar goed zoet: we gaan gezonde dingen bakken met natuurlijke suikers. Het zoet uit fruit en koud geslingerde honing zullen je zoetbehoefte zeker bevredigen. Leer de lekkerste baksels met natuurlijke suikers maken en leer wennen aan die smaken zodat je thuis niets anders meer wilt.

Lachen koken met vrienden

Ik heb het vaak gezien, als mensen samen met eten aan de slag gaan, je vangt de ondertoon van de wisselwerking van de groep, en die ga je uitvergroten middels eten, dan is het lachen geblazen. De combinatie van eten en gezelschap zorgen voor een ontspannen sfeer. Het is de chemie van mensen die met elkaar iets delen. Anne pookt dat vuurtje graag op!

Kookworkshop op maat

Doe een voorstel! Ik vind heel veel leuk en er is veel mogelijk. Wil je iets specifieks leren maken? Zoals een veganistische maaltijd, zuivelvrij koken en bakken, gezond genieten, koken met meer groente en fruit, gezonde en lekkere smoothies, koken zonder oven, de rauwe keuken, buiten koken of iets anders? Mail of bel gerust om te overleggen.